Product was successfully added to your shopping cart.

FZ FORZA vanaf 1990

FZ FORZA heeft een assortiment van topkwaliteit met eerlijke prijzen, en dit assortiment is ontwikkeld door badmintonspelers voor badmintonspelers.
FZ FORZA is altijd stijlvol, uitdagend en competitief.


Het idee van een Deens kwaliteit product met eerlijke prijzen als een alternatief ten opzichte van de Aziatisch merken is uitgegroeid tot iets groots, en in 1993 FZ FORZA was al het op 1 na grootste badmintonmerk van Denemarken.
In 1996 heeft het Noord Jutlandse merk pas echt erkenning gekregen toen het contracten tekende met diverse Deense Ere divisie clubs.
In 2015 konden we ons 25 jarig jubileum vieren als een van de toon aangevende badmintonmerken. Een verjaardag met prachtige nieuwe producten, maar ook een terugblik naar wat de eerste 25 jaar ons heeft gebracht, World Cup en medaille winnaars van verschillende nationale en Europese Kampioenschappen, en ook verschillende titels in Super Series waaronder All England.


Als toevoeging op boven genoemde titels FZ FORZA heeft ook vele jonge spelers in de wereld, die titels behaalden in zowel in hun eigen land als internationaal, en we zijn trots op al prestaties!